• Hekla lampeskjerm

  Hekling er in igjen. Men nå hekler vi ikke fine små duker til runde kaffebord, men store feite puffer, puter og andre artige interiøreffekter. Inspirert av jentene på PICKLES.NO fant jeg ut at jeg hadde lyst til å prøve meg på å hekle en lampeskjerm.

  Nå har jeg heklenåler fra de aller minste til str. 20.

  Hos Pickles-jentene kan du få kjøpt garn og heklenåler som er tykkere enn fingrene mine!

  Det er en stund siden jeg lagde denne lampeskjermen nå, men den er fortsatt blant mine favoritter.

  Mønsteret er selvkomponert.

  Mønsteret er selvkomponert og har fått navnet «Fredrikke».

  Ved nærmest en tilfeldighet kom jeg til å komponere et mønster til et par pulsvanter for en drøyt år tilbake. Mønsteret fikk navnet «Fredrikke», og jeg fikk lyst til å se hvordan det ville oppføre seg med litt større heklenål enn garnet skulle tilsi.

  Snart ferdig!

  Snart ferdig!

  Når jeg hekler en lampeskjerm lager jeg egentlig bare et trekk til en enkel hvit eller farget lampeskjerm. Ved å prøve seg frem, finner en fort ut hvor fort en må øke maskeantallet. Jeg starter alltid fra toppen.

  Ganske fornøyd! Her foran den nye panelen Trollhvit fra Bergene Holm.

  Ganske fornøyd! Her foran den nye panelen Trollhvit fra Bergene Holm.

  Tja, da er det vel bare å sette igang med neste prosjekt. ;)

Facebook kommentarer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *