• Et gammelt dusjhode

  This entry is part 7 of 7 in the series Bad og vaskerom

   

  Jeg har dusj på badet! Og det er en fantastisk følelse etter 6 uker uten! Du snart få bli med inn å nyte resultatet. Jeg skal bare bli ferdig med de siste detaljene først. Men som en liten smakebit – og kanskje til litt inspirasjon – har jeg lyst til å ta deg med på en liten kreativ reise.

  Et stk godt brukt dusjhode til overs.

  Det gamle dusjbatteriet mitt var slitent og hadde fått nok etter 13 års jevnlig bruk. Nå er et flunkende nytt montert på veggen, og skinner mot meg i all sin herlighet. Men jeg har et problem. Jeg klarer ikke å kaste det gamle… Men hva kan jeg gjøre med et gammelt dusjbatteri? Dette har jeg lurt på i flere uker. Spesielt det lekre dusjhodet, har tankene lekt mye med. Det er jo så fiiint! Men hva kan det brukes til?

  Hva kan dette brukes til?

  Jeg liker spesielt porselensskaftet.

  Tankene har surret med mange rare og snodige idéer. En lampe hadde vært stilig! En knagg til håndklær hadde også fungert. Satt sammen med dusjslangen, kunne det fungert som klessnor… Hmmm….

  Bør kanskje demontere skruen fra dusjslangen og feste den på enden...

  Fundere, fundere, fundere...

  I esken til det nye batteriet, fulgte det med et oppheng til det nye dusjhodet som ikke jeg kommer til å bruke.

  En opphengskrok jeg fikk til overs.

  Hva hvis jeg monterer den på veggen et annet sted?

  Dusjhodeoppheng ved toalettet?

  Dusjhodet er skrubbet rent og gjør seg klar for ny livsoppgave.

  Dette kan virkelig bli lekkert!

  Som du nå sikkert har gjettet deg til, har valget mitt falt på den løsningen jeg har mest bruk for – EN TOALETTPAPIRHOLDER!

  VOILA!!!

  Funksjonelt og lekkert!

  Og jeg slapp å kaste nok en gang! :)

   

  Stor og kreativ kveldsklem til deg fra en strålende fornøyd Amalie!

   

  Series Navigation<< Deilige detaljer

Facebook kommentarer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *