• En drøm på kvinnedagen

   

  Det er ikke alle kvinner som har mat til barna sine. Det er ikke alle kvinner som har lov til å si det de vil. Det er ikke alle kvinner som har muligheten til å bevege seg fritt rundt i nærområdet sitt. Det har jeg. Og det er jeg evig takknemlig for.

  Min drøm for kvinnedagen er at alle kvinner uansett hudfarge eller bosted skal få muligheten til å gjøre drømmer til virkelighet. Det er muligens en utopi, men jeg har likevel tro på at det nytter å drømme!

  Dette skiltet henger på kjøkkenet mitt, og minner meg daglig på at det nytter!

  Jakt på månen og drøm deg en drøm, du også. Jeg tror vi kan klare det!

  Gratulerer så mye med dagen, alle dere fine kvinner! ♥

  Amalie

  Post Tagged with , , ,

Facebook kommentarer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *