• Strippet og klar

  This entry is part 3 of 7 in the series Bad og vaskerom

   

  Du, som dagene går… Og det er ikke like lett å finne tid til blogging midt i en «bygge bad»-prosess. Jeg er egentlig i gang med oppbygging, men siden jeg har lovet å ta dette trinn for trinn, får du først noen bilder fra riveprosessen.

  Det var en gang et bad.

  Fliser på gulv og på vegg er borte. Det samme er fuktig gips og råtne planker.

   

  Og alt som står igjen etter lettveggen, er noen trekkerør og lufterøret til kloakken.

  Og synderen, selvfølgelig... Til skrekk og advarsel en liten stund til.

  En av fordelene med denne rivingen, er at jeg nå har lett tilgang til - og ikke minst muligheten til - å ta i bruk de nye vannrørene som ble støpt ned " i tilfelle" for 13 år siden. For de gamle har gjort sitt.

  Siden det var store mengder sopp i deleveggen, og siden gipsen var fuktig i hele dusjsonen, ble jeg anbefalt å fjerne rupanelveggen også. Soppsporer er visst lite helsefrembringende, og jeg ble faktisk ganske dårlig etter rivingen…  Så greit å gå grundig tilverks når en likevel er i gang.

  Så da var det bare å rive litt til...

  Og det er jeg ganske glad for at jeg gjorde...

  Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få se igjen disse tømmerveggene.

  Og heller ikke den gamle døråpningen...

   

  Og hvorfor ikke like gjerne skrape taket fritt for gammel maling når en først er i gang? For det rakk vi aldri (les: gadd ikke!) når vi flyttet inn i 1998.

  Sånn! Da er det ikke mer å rive. Badet er støvsuget, rent og ryddig. Men det kan en ikke si om resten av huset…

  Har vel en liten jobb å gjøre i gangen også...

  Og kjøkkenet fungerer som foringsstasjon, bad og materiallager i ett. Juhu!

  MEN, jeg er i gang med planlegging av nytt bad! Nye fliser, deilig tapet og ny løsning på vaskerom er plukket ut. Og følger du med, skal du også få være med på et par kreative krumspring!

  Ha en deilig torsdag! :)

   

  Series Navigation<< Synderen er oppdaget!Jeg fant, jeg fant! >>

  Related Images:

  Post Tagged with , , ,

Facebook kommentarer:

One Responseso far.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *