• NIB-utfordring: vårlig vegg

  Har du hørt om NIB? Norske interiørbloggere? Det er en inspirerende bloggeportal hvor snart 2000 interiørbloggere er samlet under en fane. Hver måned utfordrer NIB interiørbloggerne til å vise frem sine hjem. NIB-jentene forklarer det slik:

  UTFORDRINGEN er Norges største interiørkonkurranse, og legges ut den 1. hver måned. Bloggerne viser frem hjemmene sine innenfor et gitt tema. Her er alle stiler og hjem representert – fra blonder til betong. Finn inspirasjon rom for rom, og kanskje også en ny favorittblogg? Vi håper du blir like inspirert som oss – her finner du virkelig de beste bildene og de flotteste rommene.

  Denne måneden er utfordringen VÅRLIG VEGG og jeg har lyst til å prøve meg. Litt skummelt, men mest gøy! Responsen fra SOVEROMMET i går har vært helt overveldende, så hvorfor ikke prøve? Og med dette bildet er jeg herved med i min første NIB-utfordring. Ønsk meg lykke til! :)

  NIB hadde et ønske om å bruke en vegg med smartpanel, men det har jeg ikke. Smartpanel er både kjekt og enkelt å jobbe med, men i et hus som nærmer seg 175 år, har jeg valgt å bruke helt vanlig malt panel.

  Gardinstangen er et gammelt kosteskaft, og gardinen med motiv er en vareprøve fra Egypt. Hatten er kjøpt på en eksklusiv fiskeutstyrsbutikk i London(!). Toppen er mange år gammel (B-young), og det samme er den heklede cardigan (H&M), men jeg klarer ikke kaste de..! Så da får de heller nytt liv som veggdekor en stund.

  Sengen har jeg snekret av et gammelt kjøkkengulv fra 1700-tallet og noen velbrukte stokker fra et revet uthus.

  Det vakre sengeteppet er en av mine kjæreste eiendeler. Det har min kjære bestemor strikket til meg. Nattbordslampen har flinke bestefar laget.

  Og har du lyst til å se mer av soverommet mitt, finner du flere detaljer og bilder fra oppussingen ved å følge linken HER.

  Har du lyst til å se alle deltagerne, følg linken HER.

  God mandagsklem!

   

Facebook kommentarer:

3 Responsesso far.

 1. Nydelig bidrag!!
  Digger senga di, utrolig fin :)
  Klem fra Barbro

 2. wow så kult :D
  Klem Tove

 3. Tonje sier:

  Nydelig bilde. Og et flott bidrag i konkurransen, synes jeg!
  Ønsker deg en fin torsdag. Snart helg :)
  Klem Tonje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *