• MKK – Resultat 3: Compassion moodboard

   

  Jeg går fortsatt på kreativitetskurs, og denne gangen har Mrs. Hardy gitt oss utfordringen: MOODBOARD. Nå har ikke jeg laget et moodboard, eller også kalt collage, på det jeg kan huske… Og siden egne forventninger som oftest er skrudd litt for høyt, har jeg brukt ekstra lang tid på å finne riktig innfallsvinkel til oppgaven.

  Oppgave nummer 1 handlet om kreativt gjenbruk. Resultatet ble: smykkebark.

  Oppgave nummer 2 handlet om å finne inspirasjon i kunsten; dans, opplevelse og musikk. Resultatet ble: Compassion.

  I oppgave nummer 3 valgte jeg å ta opp igjen sangen og følelsene jeg fikk i oppgave 2. Og resultatet?

   

  Moodboard Compassion MKK

  Moodboard "Compassion"

  Målet med oppgaven var vel i utgangspunktet beregnet på følelser og farger i interiørsammenheng, men siden sangen handler om medfølelse, måtte jeg lage min egen vri. For i mitt hode henger på et merkelig vis de to enhetene, interiør og medfølelse, sammen.
  I flere år jobbet jeg aktivt med utvikling og produksjon av håndverksprodukter i de fattige landsbygdene rundt Luxor i Egypt. Produktene var rettet mot interiør og mote i det norske markedet. Og mye av drivkraften rundt dette prosjektet, var nettopp medfølelse.
  Mange av bildene jeg har brukt i moodboardet, fortjener å oppleves hver for seg. Og derfor finner du noen utvalgte bilder litt lengre ned. Alle bildene som er brukt, er fra eget arkiv.
  Ønsker du å høre sangen som var utgangspunkt for både oppgave 2 og 3, finner du den HER. Sangen heter «Compassion», spilt av Bombay Dub Orchestra.
  Imponerende resultater fra de andre deltagerne, finner du HER.
  Ha en flott kreativ uke, alle sammen!!!

  Fra den egyptiske landsbygda

  En tidlig morgen - på jakt etter ved...

  Klesvask

   

Facebook kommentarer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *