• MKK – Resultat 2: Compassion

   

  Det er gått to dager siden jeg begynte på kreativitetskurs, og oppgavene strømmer på. Jeg må si jeg er imponert av Mrs. Hardy. Dette er både lærerikt, utfordrende og gøy! Første oppgave handlet om kreativt gjenbruk, hvor min løsning ble en smykkebark. Neste oppgave handler om å finne inspirasjon i kunsten; dans, opplevelse og musikk.

  Oppgaven i MKK 3 lyder slik:

  Slik gjør du:
  Velg en av sangene i spillelisten min. Du finner den lenger nede på siden.
  (Du kan også velge en annen sang, men helst en av disse)
  Sett deg i en god stol, lukk øynene og hør på sangen.
  Hvilken følelse gir den deg?
  Hvilke farger ser du?
  Hvilken lukt forbinder du dette med?
  Hvilken stil ser du for deg (gjerne interiør/mote)?
  Helt vilkårlig klikket jeg på en av sangene uten å se gjennom lista først. Og der satt jeg og luktet og kjente med øynene lukket og penselen klar.
  Nå er det ikke helt nytt for meg å male etter musikk. Mange av maleriene mine har fått navn fra sangtitler, men dette var helt nye og ukjente toner  – sendt fra en sjel til en annen. Sangen heter «Compassion», spilt av Bombay Dub Orchestra. Har du lyst til å lytte på den, finner du den her.
  Første farge jeg så var sølv. Deretter forsatte det i rosatoner og hvitt. Tilslutt måtte jeg bare splætte litt turkis ned på lerretet. Og her er resultatet:

  Resultat MKK3 - "Compassion"

  compassion = medfølelse

  Resultater fra andre som har latt seg inspirer, finner du HER.
  Klar for neste oppgave!!!

Facebook kommentarer:

6 Responsesso far.

 1. manuela sier:

  Så fint bildet ble, du imponerer :)
  og begge oppgavene!! :D

 2. Hjertelig! :)
  Så klart jeg må være med når du orker å gi så mye av deg selv! ;)

 3. Sååå nydelig!!! Kan det kjøpes?? :)

  • Heihei! :D
   hoooh..! Det kan det sikkert… Jeg er bare litt usikker på om jeg er helt ferdig med det ennå – både rent praktisk og mentalt. ;) Men med slike tilbakemeldinger, er det kanskje tid for å vurdere det..? ;)
   Tusen takk!!! :D

 4. Othelie Ree sier:

  Veldig fint det ble! :)

  *stolt*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *