• Plankequiz nr 1

   

  I dag har jeg rotet rundt i hedersbunken. Husker du hedersbunken? Der jeg samler på alle de fine plankene og trebitene jeg bare vet skal bli til noe fint? Der jeg har slike planker som denne:

  Furet værbitt og full av personlighet...

  En planke som sammen med to dekorative hjertespiker…

  ...klar for nye muligheter og gjøremål...

  …blir til dette:

  ...som knaggrekke på mitt nye soverom!

   

  Neste planke fra Hedersbunken ser slik ut:

  Trenger først en real vask...

  Denne skal også bli til noe fint. Praktisk blir den også.

  ... før den skal deles i to like store biter.

  Og siden den er 140 cm lang, er den akkurat hva jeg trenger! Jeg gleder meg virkelig til å ta den i bruk. Den skal også inn på mitt nybygde soverommet. Du skal forresten få bli med inn på soverommet mitt en dag. Der har jeg bygget ny seng og garderobe av gamle gulvplanker og gammelt reisverk. Men tilbake til dennne planken…

  Jeg elsker slitte kanter og gamle spikerhull!

  Har du gjettet det? Hva planken fra hedersbunken skal bli til? Bli med på leken og kom med forslag, da vel. Bruk kommentarfeltet under – det vanlige eller facebook-variantet – så kanskje du vinner noe fint!

  Lykke til!

  Tror plankebiten trenger en liten puss før den kan tas i bruk... ;)

  Tips: Planken skal deles i to på tvers, men delene skal ikke monteres fast til hverandre.

  PLANKEQUIZ nr. 1 AVSLUTTES FREDAG 4.2.2012 KL 24.00. VINNEREN BLIR UTROPT LØRDAG 5.2.2012 kl. 10.00.

   

Facebook kommentarer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *