• Mitt eget pusterom!

   

  Huset mitt har mange rom. Teller du alle, blir tallet 12. Ingen av rommene er spesielt store, men vi trives og har det bra. Noen rom er for soving, andre er for nødvendigheter som kjøkken og bad – og noen rom er for alle; slik som stua, gangen og den lille boden. Men det er ett rom som er bare mitt! Et eget lite krypinn som er innredet kun med tanke på meg selv!

  Et eget rom - kun til meg!

  Et eget rom - kun til meg!

  I dette rommet er alt mulig. Her maler jeg, leser en god bok, tegner, strikker, hekler, leser for barna, lapper et plagg eller en sokk, eller rett og slett kroer meg opp i daybed’n og lukker øynene.

  Daybed med skinnfeller, puter og pledd.

  Min kjære "Daybed" er fylt opp med deilige skinnfeller, puter og pledd.

  I dette rommet er det ingen TV. I stedet er det en god posjon kreative ideer som skapes og lages mens musikkanlegget spiller det humøret tilsier. Misforstå meg rett, for jeg liker å dele rommet med andre. Både husdyr, barn, venner og kjære inviteres inn til stadighet.

  Vi finner ikke lykken - vi skaper den!

  Uansett egentid eller venninnetid: Vi finner ikke lykken - vi skaper den!

  Her skjer alt fra strikketimer med minstejenta til den dype samtalen en sen kveldstime med en god venninne. Men det er likevel mitt. Her er jeg sjefen.

  Lampe over seng

  Den flotte lampa gir godt lys som dempes etter behov. Lampen er i børstet stål, kjøp på H&C.

  Related Images:

  Post Tagged with , , , , , ,

Facebook kommentarer:

2 Responsesso far.

 1. Morten sier:

  …og hvis det er noen som trenger et pusterom av og til, så er det jammen deg…! :)

  Så fint det har blitt, Amalie! Ordentlig DEG!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *