• Honu

   

  Bildet var utstilt på Draaben bar i Sandefjord fra 14. januar – 25. februar 2012.

  Har du stirret inn i øynene til et vesen som har svømt verdenshavene i 200 millioner år? Det har jeg. En uforglemmelig opplevelse!

  Honu

  «Honu» – et maleri av Amalie Ree

  Havskilpaddene på Hawaii har overlevd dinosaurer og istider, men er i dag en særs truet dyreart. I kinesisk mytologi representerer havskilpadden visdom. På Hawaii forteller legenden om en grønn havskilpadde, Kauila, som kan forandre seg til en jente. Jenta passer på barna når de leker på Punalu’u Beach på Big Island. Jeg tror gjerne på begge deler.

  De innfødte på Hawaii kaller skilpadden for HONU. Honuene er beskyttet med eget politi, og det er  verken lov å gå for nær eller ta på skilpaddene. Er du på badestranda, har skilpaddene førsteretten på plassen din. Det er bare å flytte seg hvis de kommer i din retning. Og skal du ta deg en dukkert, er det greit å se seg rundt først. For den største jeg traff på min lille svømmetur, hadde et finnespenn på sikkert 1,5 meter!

  Acryl på lerret | 80×80 cm | Struktur: avispapir og egyptisk bomull.

  SOLGT

  Sku
  ARH1006
  Description
  Honu
  Product Options
  #OptionPriceSale Price
  1Pris uten rammeNOK5 000,00
  Shipping
  (Shipping Zones by Country)
  WeightZone 1Zone 2Zone 3
  0,00 gramNOK57.00NOK87.00NOK156.00

  Out of Stock

  Post Tagged with , ,

Facebook kommentarer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *