• Blomsterdekorasjon i glassbolle

  Det nærmet seg jul med stormskritt. Ja, det sto faktisk 22. desember på kalenderen, muligens så sent at det allerede var blitt den 23. Plutselig kommer jeg på at blomsterløkene jeg hadde kjøpt inn for lenge siden, fortsatt sto urørte på vaskerommet. De hadde jeg helt glemt! Det var selvfølgelig ingen stor krise, men har man kjøpt inn blomster, er det jo hyggelig å få de på bordet mens de fortsatt er i live.

  Jeg hadde ingen formening om hvordan resultatet skulle bli, men etter en liten «på jakt etter noe jeg kan bruke»-runde med lommelykt i uthus og kjeller, fant jeg litt mose, noen barkebiter fra vedhaugen og litt sølvtråd. Og sammen med den store glassbollen jeg er så glad i, ble ikke resultatet så aller verst.

  En "i siste liten"-oppsats til jul

  Bark og mose mot glass blir fint!

  Det enkle er ofte det beste.

  Related Images:

  Post Tagged with , , ,

Facebook kommentarer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *