• Pulsvanter «Fredrikke»

    Det er ikke alltid like lett å finne på gaver til sine kjære, spesielt når man ønsker å lage dem selv. Denne gangen var det min kjære søsters bursdag som gav meg utfordringer. Jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle lage pulsvanter til henne, men fant verken mønster eller modeller jeg umiddelbart likte. Så da var det bare å prøve seg frem. Etter flere forsøk med forskjellige strikkepinner, heklenåler og garntyper, fant jeg tilslutt løsningen. :-)

    Modell <3 «Fredrikke»

    Pulsvanter modell: Fredrikke

    Pulsvanter, modell "Fredrikke"

    Pulsvantene er heklet på str. 6 med Alfa-garn, farge 3161, fra SandnesGarn. (85% ull, 15% mohair)

Facebook kommentarer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *