• Junimagnolia

   

  Junimagnolia - magisk lykkeRen, hvit og vakker – naturlig porselen med proposjoner som en gudinne. Det er et magisk øyeblikk når den første blomsten brer ut sine hvite vinger og lyser mot deg med sitt yndige og småfrekke indre.

  Jeg har fem magnoliaer, tre trær og to busker. Junimagnoliaen er en av buskene. Det spesielle med denne varianten av magnolia, er at den blomstrer etter at bladverket er kommet. Bladene er store og lysegrønne og blomstene mange. Ofte må magnolia bruke noen år på å venne seg til et nytt sted før den blomstrer som best, men denne har overrasket stort siden den ble plantet ifjor. Jeg gleder meg allerede til neste juni!

  Det latinske navnet på junimagnolia er ‘Magnolia sieboldii’

  Junimagnolia

   

   

  Related Images:

Facebook kommentarer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *